Steijaert Transport & Landbouw Graauw | Blubberen 4 Brett
Steijaert Transport in Graauw vervoert dagelijks goederen door geheel Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.
transport, landbouw, akkerbouw, gmp+ certificaat, vervoer, steijaert, Nederland, België, Frankrijk, internationaal, international, Graauw
20786
page-template-default,page,page-id-20786,hazel-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

 We steunen Blubberen 4 Brett

 

Brett is een jongetje die lijdt aan de ongeneeslijke ziekte Duchenne, een aangeboren erfelijke vorm van spierdystrofie. Bij de actie “Blubberen 4 Brett” gaat een team fietsen en een sponsorfietstocht afleggen om geld in te zamelen.

 

Toen Brett 3 jaar was is bij hem de ongeneeslijke ziekte Duchenne vastgesteld. Het is een aangeboren, erfelijke vorm van spierdystrofie, die bijna altijd mannen treft. Doordat de eiwit dystrofine in de spiercel ontbreekt, functioneren spieren niet zoals het zou moeten. Het verloop van de ziekte is een continue vermindering van spierkracht waardoor kinderen op de leeftijd van 12-13 jaar in een rolstoel terecht komen en op 25-jarige leeftijd patiënten afhankelijk zijn van een ademhalingsmachine. De levensverwachting is 35 tot 40 jaar.

 

Om onderzoek, voorlichting en ontwikkeling van medicijnen mee te helpen bekostigen is de Stichting Duchenne Parent Project opgericht. De sponsorfietstocht van Duchenne Heroes. Toen wij van Steijaert Transport hoorden over Brett wilden we heel graag deze actie ondersteunen.

 

Op Duchenne Heroes is sponsorgeld te doneren voor het team van team Blubberen 4 Brett. Ook zijn de prestaties en ontwikkelingen te volgen via Facebook.

 

Wij van Blubberen 4 Brett zijn heel blij met zo’n sponsor als Steijaert Transport. Met trots dragen wij ons fietstenue tijdens Duchenne Heroes met het logo van Steijaert Transport. We doen nu weer mee aan de mountainbiketocht van Duitsland naar Nederland in 7 dagen over onverharde paden en de nodige hoogtemeters. Steijaert Transport heeft ons gedurende deze jaren altijd gesteund. Daar zijn we Peter en Judith ook erg dankbaar voor.